Amsterdamsche Kerstmarkt

Kerstmarkt en speciale programmering tijdens de kerstdagen.

Van 20 t/m 23 december staat de Amsterdamsche Kerstmarkt op het Westergasterrein. Buiten glühwein drinken, schaatsen op de schaatsbaan en nog last-minute de laatste kerstcadeautjes kopen. En om weer op te warmen is er natuurlijk Het Ketelhuis met een speciale kerstprogrammering.

Op vrijdag 20 december trappen we af met John “Yippie-kay-yay” McClane in Die Hard en aansluitend is het Cinevillekerstfeest. Dus trek je kersttrui aan en dans het filmjaar ten einde tot vroeg in de ochtend! En wie weet win jij wel een van de vele prijzen… De volgende ochtend om 11:00 vertonen we de allerleukste kortfilms voor kinderen in een speciaal samengesteld programma door EYE, Go Short en NFF. De kortste dag van het jaar staat immers in het teken van de korte film.

Droom op zondag 22 december mee over een witte kerst als we de familiefilmklassieker White Christmas uit 1954 draaien. Maar ook als je liever de betoverende ijsavonturen van Elsa ziet, ben je op je plek, want ook de reguliere programmering gaat gelukkig gewoon door.

Tot in Het Ketelhuis!


Delen

Meer

Ketelhuis Podcast #65

Ketelhuis Podcast #64

Ketelhuis Podcast #63

Pin Only vanaf 17 maart