Dial Q Thuisfilmquiz

Een speciale thuiseditie van onze jaarlijkse filmquiz, genieten!

Om de tijd nog beter door te komen, hebben onze vrienden van Dial Q een fantastische thuisquiz gemaakt. Inclusief serieuze hoofdprijs. En we beloven je, je bent er zo een paar uur zoet mee.

Hoe werkt het?

Klik op deze (veilige) link https://we.tl/t-i3VtX5e51Y en download de unieke Dial Q Thuisquiz (55Mb). Waarschijnlijk vind je ‘m terug in je downloadmap. Het is een filmbestand met 20 best pittige vragen. Inclusief antwoordformulier, die kun je het best even printen.

Neem de tijd. Al duurt ‘t een week, kan jou ‘t schelen. Gebruik je pauzeknop. Denk na. Pieker. Puzzel. Vraag het je vrienden. Maak screenshots. Vorm een team…

Alles af? Scan je formulier, of maak een goede foto en stuur deze naar info@dialq.nl. Je antwoorden gewoon in de mail noteren mag natuurlijk ook. Uiterste inzenddatum: 1 mei 2020.

Veel plezier & succes!

Kinderquizen

Update 10/4:  er is inmiddels ook een kinderquiz: de Dial Q Thuisquiz Junior. Een quiz voor bengels van pakweg tussen 8 en 12, want die zijn het ergst. Het zijn vooral algemene vragen op basis van films, dus prima te doen. Maar je houdt ze in elk geval weer even zoet.

Je kunt de quiz downloaden via deze pagina op onze site: https://www.dialq.nl/thuisquiz-junior

Quiz nr 2.

Update 21/4: De quizmasters zitten niet stil … Hier is Quiz nummer 2!


Delen

Meer

Ketelhuis Podcast #65

Ketelhuis Podcast #64

Ketelhuis Podcast #63

Pin Only vanaf 17 maart