Herfstvakantie op de Westergas!

Lekker naar de film!

Van 16 t/m 24 oktober is het herfstvakantie in Het Ketelhuis. Overdag is ons programma tjokvol met de allerleukste kleuter-, kinder- en familiefilms.

Voor 6 jaar en ouder vertonen we The Addams Family 2, over de meest merkwaardige, griezelige en grappige familie die je je maar kunt voorstellen. Liever een stoer sprookje? Dan tippen we My Sweet Monster. En voor alle zeeliefhebbers Seal Team. Ook vertonen we nog steeds De Croods 2 en Ainbo: Heldin van de Amazone.

Ietsje jonger? Dan hebben we de leuke animatie Mijn moeder is een gorilla, wij adviseren vanaf 5 jaar. Of de Nederlandse jeugdfilm Berend Botje.

Voor de allerkleinsten tot slot Bings Dierenverhalen en Buurman en Buurman: Bakken en Grillen, onze Kleuterbios favorieten.

Game Zolder
Lekker knutselen, kleuren of spelen met onze AR-app Ketelmuis? Tijdens de herfstvakantie kan dat allemaal op ons entresol. Kom vooral een kijkje nemen!

Op dinsdag 19, donderdag 21 en zaterdag 23 oktober geven we bovendien een gratis knutselworkshop van 13:30 tot 14:30 uur.

Kids Only
Zonder ouders naar de film? Dat kan op zaterdag 16 en zaterdag 23 oktober om 11 uur bij onze speciale Kids Only voorstellingen.

Met korting naar Theater De Krakeling
Ook onze overburen van Theater De Krakeling hebben superleuk programma met bijzondere verhalen, dans, theater en muziek. Bij aankoop van een kaartje bij Het Ketelhuis krijg je korting bij De Krakeling en andersom!

 


Delen

Meer

Ketelhuis Podcast #49

Elke zaterdag zonder ouders naar de film!

Ketelhuis Podcast #48

Ketelhuis Podcast #47