Kerstvakantie op de Westergas!

Lekker naar de film!

Van 24 december t/m 9 januari is het kerstvakantie in Het Ketelhuis. Overdag is ons programma tjokvol met de allerleukste kleuter-, kinder- en familiefilms.

Voor 6 jaar en ouder vertonen we het Disney-sprookje Encanto, waarin de Colombiaanse Mirabel ons meeneemt naar een magische plek. Ook muizen gaan naar de hemel is een prachtige film voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. In de Nederlandse sci-fi film Captain Nova reizen we samen met de gevechtspiloot Nova terug in de tijd. Zin in een muzikaal avontuur? Ga dan naar Sing 2, waarin koalo Buster Moon en zijn dierenvrienden zich klaarmaken op hun meest extravagante optreden ooit!

Ietsje jonger? Dan vertonen we De Drekkies (adviesleeftijd 5+), over de schattige drekkies die gek zijn op vuilnis. Of ga naar De beste verjaardag ooit (adviesleeftijd 4+), waarin het jarige konijn Kareltje op avontuur gaat.

De allerkleinste filmliefhebbers kunnen lachen om de grappen en grollen van Buurman en Buurman, of genieten van de prachtige animatiefilm Shooom’s Avontuur.

Met korting naar Theater De Krakeling
Ook onze overburen van Theater De Krakeling hebben superleuk programma met bijzondere verhalen, dans, theater en muziek. Bij aankoop van een kaartje bij Het Ketelhuis krijg je korting bij De Krakeling en andersom! Lees meer.

Openingstijden in de kerstvakantie
24 december t/m 31 december van 10:00 tot 17:00 uur en 1 januari van 12:00 tot 17:00 uur.


Delen

Meer

Al onze kinderfilms zien deze zomer?

Ketelhuis Podcast #68

Ketelhuis Podcast #67

Ketelhuis Podcast #66