Vanaf 1 juni weer naar de film!

Het programma t/m 10 juni is inmiddels bekend, maar hoe ziet het filmbezoek eruit?

Maandag 1 juni gaan we om 12:00 uur met een beperkte capaciteit weer open, onze filmzalen en ons terras. Uiteraard hebben we de nodige voorbereidingen getroffen om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, maar we hebben ook jullie hulp hierbij nodig. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kan blijven genieten van naar de film gaan. Lees daarom onze nieuwe regels goed door voor je bezoek.  

Vóór je filmbezoek: 

Koop zo veel mogelijk online je kaartjes.  Het programma vind je hier

– Heb je Cineville? Reserveer online (alleen als je zeker weet dat je komt, vanwege de beperkte capaciteit zijn er weinig tickets) en check-in bij de kassa tot uiterlijk 5 minuten van tevoren. 

– Je kunt online een plek kiezen, zoals je op de plattegrond zult zien houden we sowieso een rij voor en achter je vrij om de 1,5 meter te garanderen en zorgen we dat je een eigen ingang van jouw rij hebt zodat je niemand hoeft te passeren.  

– Je kunt een kaartje kopen voor jezelf of met z’n tweeën. Kom je met een huishouden, dan kun je maximaal vier kaartjes kopen. Bij een bestelling van meerdere kaartjes kom je automatisch naast elkaar te zitten.  

In Het Ketelhuis: 

– Ons café is gereserveerd voor filmbezoek, voor een hapje & drankje kun je op ons achterterras (parkzijde) terecht. Hier is bediening.   

– In Het Ketelhuis kun je alleen contactloos of met pin betalen.

– Arriveer niet eerder dan een kwartier vóór aanvang van de film en kom binnen via de hoofdingang.  

– In Het Ketelhuis zijn looproutes aangegeven. Houd je aan deze routes.  

– Bezoek vóór de film het toilet en de bar. 

Geen toegang meer na start van de film. 

– Blijf na de voorstelling niet napraten in onze foyer, maar doe dat buiten (op ons terras aan de parkzijde).  

Algemeen: 

– Houd 1,5 meter afstand. 

Luister altijd naar onze medewerkers, heb geduld en wees aardig voor elkaar. 

– We zijn voordat je ons bezoekt verplicht om je te vragen of je corona-klachten hebt. Dit doen we bij het bestellen van de tickets. Kom niet als je verkouden bent of griepklachten hebt. Tickets kun je kosteloos annuleren door voor aanvang van de voorstelling een mailtje te sturen naar info@ketelhuis.nl.  

Café & Terras:

In de opstartfase vanaf 1 juni is alleen ons terras open, ons café is gereserveerd voor het filmbezoek. Op ons terras is er bediening, we vragen je níet binnen te bestellen. We hebben een uitgebreide 100% vegetarische kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.

 


Delen

Meer

Het Ketelhuis To Go

Het Online Voorjaarsoverleg #1

Bouw je eigen Ketelhuis!

Ketel(t)huis