Vacatures

We zijn op zoek naar vrijwillige zaalwachten.

Vrijwillige zaalwachten

Ben jij gek op film, bied je graag een helpende hand, en houd je ervan om in een team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken

Als zaalwacht ben jij een van de gezichten van Het Ketelhuis. Je bent een aanspreekpunt voor bezoekers en wijst hen de weg. In samenspraak met de floormanager zorg je ervoor dat de deuren op tijd opengaan en dat de zalen na de voorstelling weer tip top in orde zijn. Je controleert de tickets aan de deur en zorgt dat iedereen in de juiste film zit.

Tussen de films door zijn er allerlei klusjes te doen – van onze befaamde snoepzakjes maken tot een afwasje draaien -, maar ook tijd om rustig wat te drinken.

De diensten zijn van 10:00 tot 16:00 en van 16:00 tot circa 22:00 uur. We verwachten dat je minimaal drie diensten in de maand draait.

Wij bieden

Een plek in een gezellig team met regelmatig borrels, filmvertoningen en feestjes. Ook kun je buiten je dienst altijd gratis naar onze reguliere films.

Het Ketelhuis is een vitale organisatie met doorgaans rond de 36 betaalde (parttime-)medewerkers – waarvan er 4 het kantoor bemannen – en 21 vrijwilligers.

Contact

Lijkt het je leuk om het Ketelhuisteam te komen versterken? Neem contact op met Lirika Bunjaku  lirika@ketelhuis.nl en/of 020-6840112


Delen

Meer

Ketelhuis Podcast #25

Het Ketelhuis to go

Ketelhuis Podcast #24

Doe een film cadeau!