ETEN & DRINKEN

 

Eten & drinken


Het Ketelhuis is een fijne ontmoetingsplek waar je dagelijks vanaf 10.00u. terecht kunt voor koffie en een krantje. In het sfeervolle industriële café wordt men op de wenken bediend.

We hebben een uitgebreide kaart met huisgemaakte gemberlimonade en taarten, heerlijke wijnen en een regelmatig wisselende bierkaart met de beste lokale biertjes.
We serveren lunch (vanaf 12.00u.) en diner (vanaf 17.30u.) en de hele dag zijn er borrelhapjes.
Door onze snelle keuken en bediening kun je makkelijk een filmbezoek combineren met een hapje.  In de zomermaanden kun je vanaf ons terras, voor en achter, genieten van het Westerpark.  

 

Reserveren

Een tafel reserveren om een hapje te eten behoort tot de mogelijkheden. Helaas kunnen wij geen tafels op ons terras reserveren. Ben je van plan een filmvoorstelling te bezoeken? Zorg dan dat je ruim voor aanvang (minimaal een uur) aan tafel zit en geef dit duidelijk aan bij onze medewerkers.

 

Allergieën en intoleranties

Heb je één of meer voedselallergieën of –intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk
bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door aan de bediening en we verzorgen een maaltijd op
maat.

 

Openingstijden

Je bent iedere dag vanaf 10.00 uur welkom in ons café. De lunchkeuken is van 12.00 tot 16.00 geopend. Voor de avondkaart kun je tussen 17.30 en 21.00u. terecht. Borrelhapjes zijn tussen 12.00u. en 22.00u. te bestellen.
 

Iets te vieren?

Voor borrels, verjaardagen en bruiloften is er een scala aan mogelijkheden. In het café kunnen we borrels tot 280 personen en diners tot 85 personen huisvesten. Op ons entresol kunnen wij een besloten borrel voor 50 personen of een diner voor 30 personen organiseren.

Neem gerust contact op met onze verhuurafdeling om te informeren naar de mogelijkheden.

 

MENU

Bekijk hier de borrelhapjes, de drankkaart of de Bierkaart..
Prijswijzigingen voorbehouden.
 

 

 


 

 

 

 

 


Mede mogelijk gemaakt door:

  • Westergasfabriek
  • Kennedy van der Laan
  • Europe Cinemas
  • Gemeente Amsterdam
  • Grolsch
  • EAVR
  • Parkers