•  
  •  
  •  
  •  

Beautiful Boy

Waargebeurd verhaal over een hartverscheurende vader-zoonrelatie, van de maker van The Broken Circle Breakdown

Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld plots in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die misschien niet gered wil worden?

In zijn Engelstalig debuut verbaast regisseur Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen) eens te meer met een ontroerende film over hoop en onvoorwaardelijke liefde. Naast zijn trouwe bondgenoten, zoals cinematograaf Ruben Impens en editor Nico Leunen, werkte van Groeningen voor het eerst samen met Plan B Entertainment, het inmiddels legendarische productiehuis van Brad Pitt dat eerder al tekende voor moderne klassiekers als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

Klik voor meer info
De hoofdrolspelers weten perfect de tweestrijd te vangen van een vader met een drugsverslaafde zoon NRC Handelsblad
De 22- jarige Chalamet palmt in, manipuleert, snauwt en lijdt als Nic, zonder de kijker maar een moment het gevoel te geven dat die naar een trukendoos kijk de Volkskrant
Indrukwekkend Hollywooddebuut Het Parool

Delen