•  
  •  
  •  

Deux

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa.

De gepensioneerde Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote, maar geheime liefde. Voor de buitenwereld zijn ze slechts buren die dezelfde gang delen. Graag zouden ze samen naar het buitenland vertrekken, maar voordat Madeleine dat aan haar kinderen kan vertellen, komt het leven van de beide vrouwen op zijn kop te staan.

Het gevoelige Deux werd geregisseerd door Filippo Meneghetti en beleefde de wereldpremière op het Toronto Filmfestival. Voor zijn debuut wist Meneghetti acteerkanonnen Martine Chevallier (grande dame van de Franse theaterwereld) en Barbara Sukowa (muze van Rainer Werner Fassbinder en Margarethe von Trotta) te strikken.

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@ketelhuis.nl of telefonisch via 020-6840090.


Delen