Industry Meetings

In-Edit

De Industry Meetings van IN-EDIT zijn een jaarlijks ontmoetingspunt voor professionals in de film- en muziekindustrie, maar ook een platform voor een nieuwe generatie van kunstenaars en makers om te ontdekken wat er gaande is in hun vakgebied en wat de mogelijkheden zijn voor toekomstige, innovatieve projecten en nieuwe samenwerkingen. Om dit zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te houden, is toegang hiertoe gratis op basis van registratie.

Programma
Panel Gesprek (June 5th, 11.00 – 12.00): een tafelgesprek tussen verschillende professionele filmmakers rondom een speciaal gekozen thema. Het gesprek vindt plaats in Het Ketelhuis (met beperkte capaciteit) en zal ook online toegankelijk zijn via livestream.

Smack my PITCH up! The Pitch Sessions (June 5th, 13.00 – 15.00): een evenement waar jonge makers de mogelijkheid krijgen om hun nieuwe muziekdocumentaire idee te pitchen en vervolgens feedback en training ontvangen van een panel van experts. Het gesprek vindt plaats in Het Ketelhuis (met beperkte capaciteit) en zal ook online toegankelijk zijn via livestream.

Expert Talks (June 6th, 13.00 – 16.00): een serie van webinars, exclusieve online talks of lezingen die je vanuit huis kan bekijken. Turn on, tune in en kijk mee!

Deelnemen
Deelname is gratis. Alle programma’s zijn online te volgen via YouTube.
Wil je fysiek aanwezig zijn bij het Panel Gesprek of Smack my PITCH up!, geef je dan hier op.


Delen