•  
  •  

Koningsnacht op de Westergas

Het Ketelhuis, Bar Kantoor, Brouwerij Troost en Het Westergasterras zijn tijdens Koningsnacht dé plek voor een oranje feestje.

Koningsnacht op de Westergas 2019: de start van een nieuwe (swingende) traditie! Met meerdere podia en diverse muziekstijlen, kan je met een biertje in je hand van locatie naar locatie hoppen. Gegarandeerd feest dus! Gratis entree.

In Het Ketelhuis
Een swingende avond met ska muziek, rocksteady en het meest aanstekelijke straatorkest uit Amsterdam-West met muziek uit alle windstreken. We serveren de lekkerste speciaal biertjes en steken de BBQ aan voor hamburgers, ook vega(n).

Programma:
20.00u. t/m 21.00u. KingstonSoul
21.15u. t/m 21.45u. Toeters & Bellen
22.00u. t/m 23.00u. The Rudies
23.30u. t/m 0.15u. Toeters & Bellen

De Bands
The Rudies is een 10-koppige ska band die met hun Two Tone covers iedereen aan het dansen krijgt.

KingstonSoul brengt je het beste van rocksteady en soul.
Rocksteady, de dochter van de Ska en de moeder van de Reggae, is de meest soulvolle variant van de Jamaicaanse muziek!
Deze muziek is ontstaan halverwege de jaren 60 en sterk beïnvloed door het geluid van de Amerikaanse Soul. De vierstemmige zang doet je terugverlangen naar the Four Tops, the Impressions, the Temptations maar ook hun Jamaicaanse soul vrienden zoals the Wailers, the Heptones en the Paragons, afgewisseld met jazzy instrumentals. Dit alles in een lekker loszittende Reggae jas.

Toeters & Bellen is het meest aanstekelijke straatorkest uit Amsterdam. De muziek is opzwepend, ritmisch, feestelijk, melancholiek, dansbaar en verrassend en brengt je naar alle hoeken van de wereld.


Delen