•  
  •  
  •  
  •  
  •  

La Belle Époque – online editie

Hoe lees ik een film?

Film kijken met je boekenhoofd, onder leiding van Lidewijde Paris.

Normaal kijken we elke maand een film met literatuurexpert Lidewijde Paris tijdens Hoe lees ik een film?. Op 29 april hebben we dit online voortgezet met La Belle Époque en wegens succes doen we dat nog een keer. Vooraf krijg je kijktips en kun je de film bekijken op Picl, op de woensdag 27 mei komen we om 20:00 uur online via Zoom samen voor een nabespreking. 

In La Belle Époque raakt het leven van zestiger Victor ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder…

Hoe doe je mee?
Geef je op via de ticketknop rechtsboven. Let op! Je geeft je per scherm op. Ben je dus met twee maar gebruik je 1 scherm dan hoef je maar 1 plekje te reserveren. Binnen enkele dagen ontvang je de details over het nagesprek dat we zullen organiseren via Zoom. Let op! Je hebt hier geen account voor nodig.

Kijk vóór de bijeenkomst de film via Het Ketelhuis op Picl of als Cinevillepashouder op Vitamine.Cineville. In de video hieronder vind je alvast de kijktips.

Voor vragen kun je mailen naar info@ketelhuis.nl.


Delen