•  
  •  
  •  
  •  

La bonne épouse

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Dik aangezette Franse klucht over een huishoudschool eind jaren 60 waar meisjes leren om de perfecte huisvrouw te worden.

Het huishouden doen, je echtelijke plichten vervullen en verder je mond houden: dat is wat Paulette (Juliette Binoche) haar leerlingen onderwijst op haar huishoudschool. Dat het eind jaren 60 is en dat de ideeën over de traditionele rolverdeling beginnen te veranderen, heeft ze nog niet helemaal door. Maar dan overlijdt plotseling haar man en ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Klopt haar beeld van de vrouw als perfecte huisvrouw nog wel?

Regisseur Martin Provost (Sage Femme) werpt in La Bonne Épouse een satirische blik op thema’s die wereldwijd gekend en nog altijd bevochten worden. Over the top, met veel kleur, humor en een prachtige Juliette Binoche in de hoofdrol.

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@ketelhuis.nl of telefonisch via 020-6840090.


Delen