•  
  •  
  •  
  •  

La Dea Fortuna – Film & Soep

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa.

Alessandro en Arturo staan op het punt na 15 jaar hun relatie te stoppen, maar dan krijgen ze tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen van een zieke vriendin. Het zet hun dagelijkse ritme compleet op de kop, maar de liefde en verantwoordelijkheid voor de twee zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven.

La dea fortuna werd eind vorig jaar uitgebracht in Italië en was een aantal weken de best bezochte film. De productie werd onlangs bekroond met de David di Donatello Award, de belangrijkste Italiaanse filmprijs, voor Best Actress (Jasmine Trinca). Tevens werd de titelsong “Che Vita Meravigliosa” bekroond tot Best Original Song.

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@ketelhuis.nl of telefonisch via 020-6840090.


Delen