•  
  •  
  •  
  •  

Lara

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa.

De dag waarop Lara (Corinna Harfouch; Der Untergang, Perfume) zestig wordt is tevens de dag waarop haar zoon Viktor (Tom Schilling; Werk ohne Autor, Oh Boy, Der Baader Meinhof Complex) een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op, deelt die uit aan oude bekenden en gaat naar het concert.

Lara is een film van regisseur Jan Ole Gerster (Oh Boy, 2012) en won onder meer de Speciale Juryprijs op het Karlovy Vary International Film Festival en de FipresciI prijs op het Munich Filmfestival.

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@ketelhuis.nl of telefonisch via 020-6840090. Momenteel is de vertoning zónder soep.


Delen