Stop LGBTQ-phobic violence (Shorts)

Humans of Film Festival

Drie korte films inclusief panel.

We leven in anno 2021 en nog steeds maken lhbti’ers heel veel door fobie gedreven geweld mee. Hoewel er ook sprake is van progressie, wordt de oppositie van de progressie steeds harder. We zien verschillende voorbeelden van lhbti-personen met verschillende achtergronden en situaties die aantonen dat er nog veel te veranderen valt.

Ook in Amsterdam komt geweld tegen lhbti-personen nog altijd vaak voor, doordat er nog genoeg inwoners zijn in onze hoofdstad die het algemene respect niet kunnen opbrengen voor de lhbti- gemeenschap. Deze drie korte films hebben de missie om bewustwording te creëren voor het geweld dat voortspruit uit haat. Door middel van de panel willen het geweld en de discriminatie tegen homo’s, lesbiennes, trans personen, non-binair en meer, bespreekbaar maken.

Let op! Bij deze voorstelling (ook op 24 september) heb je een Coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst word je gevraagd je Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl. Meer informatie vind je hier


Delen