•  
  •  
  •  
  •  
  •  

The Singing Club

Film & Soep ism Stadsdorp Westerpark

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair is zwaar. Niet alleen eenzaam en gescheiden van je geliefde, maar vooral de constante angst voor hét telefoontje of die noodlottige klop op de deur. Kate (Kristin Scott Thomas) draagt die last stoïcijns en grootmoedig. Ter afleiding probeert ze een groep vrouwen op de legerbasis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa (Sharon Horgan), rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

Peter Cattaneo (The Full Monty) verfilmde dit waargebeurde verhaal waarin de hartstochtelijk gezongen popliedjes de vrouwen hun onderlinge verschillen laten overwinnen en uiteindelijk geven ze het optreden van hun leven.

Deze voorstelling is speciaal voor Stadsdorp Westerpark. Er is een beperkt aantal plaatsen. Tickets zijn niet online te koop, enkel aan de kassa. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@ketelhuis.nl of telefonisch via 020-6840090. Momenteel is de vertoning zónder soep. 


Delen