•  
  •  

Tu Me Manques

Roze Filmdagen

Openingsfilm over een vader die op zoek gaat naar het verleden van zijn overleden zoon om te ontdekken wie hij werkelijk was.

In Bolivia kijkt de rouwende vader Jorge door het onlineprofiel van zijn zoon Gabriel, en ontdekt zo de relatie die hij had met Sebastian in New York. Na eerst Sebastian te hebben verweten dat hij zijn zoon homo heeft gemaakt, reist Jorge uiteindelijk af naar New York om te ontdekken wie Gabriel eigenlijk was, en hoe hij geleefd heeft. Sebastian betrekt hem in een toneelstuk, dat hij maakt om zijn verdriet te verwerken.

De film, gebaseerd op de theaterhit van dezelfde maker, speelt met alle conventies om het verhaal meer kracht bij te zetten. Flashbacks en theater spelen een rol, maar ook wordt Gabriel door meerdere acteurs gespeeld. Dat werkt wonderwel, in deze beeldschone, indrukwekkende film die meer dan terecht de Boliviaanse Oscar-inzending is. Een unieke, ontroerende ervaring.

Spaans en Engels gesproken, Engels ondertiteld

LET OP:
Tickets zijn online en aan de kassa te koop. Met de Roze Filmdagen is reserveren niet mogelijk & voor deze film is Cineville niet geldig.

 


Delen