KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Alweer een jaar geleden sloten wij voor het eerst onze deuren, een paar uur voordat de Roze Filmdagen van start hadden moeten gaan. Voorlopig laat een heropening nog op zich wachten en kijken we vanaf de bank films. Nog t/m zondag kun je genieten van een groot aanbod LHBTQ films tijdens de Roze Filmdagen online. Maar ook op Picl een aantal nieuwe titels plus een exclusieve voorpremière van het Poolse Sweat.

 

Sweat gaat over Sylwia, een populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze houdt van alle aandacht, maar ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer ze geconfronteerd wordt met een stalker, neemt haar schijnbaar perfecte leven een onverwachte wending.

 

Hopelijk tot binnenkort, in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Nog t/m 21 maart Roze Filmdagen

Dit jaar helaas geen fysiek festival, maar wel een online editie van de Roze Filmdagen. Ontdek een ruim aanbod van LHBTQ arthouse films & documentaires, discussies en Q&A’s thuis vanaf je bank. Op vaste tijden beschikbaar in heel Nederland.

 

Screening Sex vanaf 8 april

Na een succesvolle eerste editie organiseren we opnieuw de prikkelende cursus Screening Sex, over seks in film. Een reeks van zes avonden met steeds een andere invalshoek, gepresenteerd door Kevin Toma en Mylaine Roelofs.

 

Genomineerd voor een Oscar!

The Mole Agent

In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardenhuis. Een droogkomisch detectiveverhaal én een intieme blik op affectie en eenzaamheid op hoge leeftijd.

 

Collective

Een explosieve documentaire over de verwoestende brand in een Roemeense club. Langzaamaan wordt duidelijk dat de door corruptie verrotte gezondheidszorg – en niet de verwondingen – de meeste slachtoffers veroorzaakte.

 

Nieuw op Picl

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link