KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

December! De maand van de lichtjes, glühwein én kerstfilms. Onze feelgoodaanrader deze week is All You Need Is Love. Voor deze romcom koos regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen) het populaire programma All You Need Is Love als setting. Verwacht verschillende verhaallijnen, fijne personages, humor en veel bekende gezichten. Kan het meer Kerst?

Onze andere premièrefilm is The State Against Mandela and the Others, een intrigerende documentaire over het historische proces waarin Mandela en acht andere mannen terecht stonden. Aan de hand van nieuwe geluidsfragmenten en gestileerde animaties worden we door regisseur Nicolas Champeaux mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. “Unexpectedly fresh”, aldus vakblad Variety.

Ook voor de kids twee nieuwe animatiefilms deze week. In Asterix – Het Geheim van de Toverdrank gaat de oude Panoramix met Asterix en Obelix op zoek naar een betrouwbare Galliër aan wie hij ‘het geheim van de toverdrank’ kan toevertrouwen. In een heel andere setting speelt Ralph Breaks The Internet zich af. Ralph en Vanellope von Schweetz duiken in de wereld van het internet, vol emoticons en software maar ook alle Disneyprinsessen komen langs.

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Cinémathèque Française: La vie et rien d'autre

 

Het Schimmenrijk

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link