KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De muzikale zomer is begonnen. Deze week kun je bij ons genieten van Stamping Ground, de digitaal opgefriste registratie van het Holland Pop Festival dat 50 jaar geleden werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam. Daarnaast gaat Somebody Up There Likes Me in première, een intiem en warm portret van de legendarische Rolling Stones’ gitarist Ronnie Wood, gemaakt door Mike Figgis.

 

Ook is het natuurlijk bijna zomervakantie. Dat vieren we vandaag met de première van de familiefilm De Piraten van Hiernaast, over de zwaard vechtende en rum drinkende piratenfamilie Donderbus die neerstrijkt in het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee. En volgende week met Scoob (NL), het nieuwe avontuur van Scooby, Shaggy en de andere jonge speurneuzen van het beroemde Mystery Inc.

 

Tot slot een aantal specials. De Gay Film Night gaat weer van start met het zomerse Fin de Siglo, een elegant drama over twee mannen in Barcelona, uit het programma van de Roze Film Dagen. Ook een extra editie van Deutsches Kino met roadmovie 303. Tot slot spreken we woensdag met regisseur Marc Smidt over de schoonheid én wreedheid van slaap naar aanleiding van zijn film In de armen van Morpheus. Want wat als je slaap zo heftig is dat het je leven overdag ontwricht? Ook één van de protagonisten is aanwezig voor vragen.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Nieuw: Kids Only

Zonder ouders naar de film, dat doen we deze zomer elke maandag & woensdag tijdens onze speciale Kids Only voorstellingen. Geef je snel op voor komende week.

lees verder
 

Film & Soep weer van start!

Vanaf 9 juli is er elke donderdag weer een Film&Soep vertoning in samenwerking met Stadsdorp Westerpark. Reserveer snel je plekje via info@ketelhuis.nl.

lees verder
 

Films deze week

 
Somebody Up There Likes Me

Somebody Up There Likes Me

 
 
Stamping Ground

Stamping Ground

 
 
De Piraten van Hiernaast

De Piraten van Hiernaast

Verwacht

 
Scoob! (2D NL)

Scoob! (2D NL)

8 juli

 
 
A Perfectly Normal Family

A Perfectly Normal Family

9 juli

 
 
Dark River

Dark River

23 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,- / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link