KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Een handvol premières en voorpremières deze week. In het Kroatische pareltje All Alone wordt een net gescheiden vader haast wanhopig omdat hij maar beperkt contact mag hebben met zijn dochtertje. Regisseur Bobo Jelčić (A Stranger) combineert zwarte treurnis met vlagen van humor. NRC Handelsblad ★★★★

Onze tweede première is de bijzondere documentaire The Disciples – Een straatopera. Regisseur Ramón Gieling en componist Boudewijn Tarenskeen maakten met twintig daklozen een opera. Het proces levert intieme portretten op.

Daarnaast twee klassiekers in een nieuw jasje. Vijftig jaar na de eerste uitzending zijn Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar en Bor de Wolf terug voor een nieuw avontuur in De Fabeltjeskrant en de Grote Dierenbos-spelen. Ook de leukste nanny keert terug op het witte doek in Mary Poppins Returns (OV). Een heerlijke kerstfilm voor de hele familie.

Tot slot ook ander kinderplezier: Rita & Krokodil 3, Asterix – Het Geheim van de Toverdrank en Ralph Breaks The Internet. Laat de koude dagen maar komen.

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Deutsches Kino: Reise nach Jerusalem

Q&A met regisseur Lucia Chiarla

 

Het scherpe oog van Aat Veldhoen

Eenmalige vertoning

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link