Nu te zien: Quo Vadis Aida?, Gunda, Love in a Bottle, De Slag om de Schelde, De Oost, 100UP, La dea fortuna, Bad Luck Banging or Loony Porn
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Twaalf actrices vertolken vijf Italiaanse zussen in Le Sorelle Macaluso, vanaf die mooie zomerdag waarin ze vanuit hun vervallen appartement aan de rand van Palermo naar de populaire badplaats Mondello gaan. Daar voltrekt zich een tragedie die het leven van de zussen en hun onderlinge relaties voorgoed verandert. Een intiem en aangrijpend drama, met het rauwe Palermo als achtergrond.

 

Op woensdag 21 juli vertonen we Le Sorelle Macaluso ook met Engelse ondertiteling tijdens Ketelhuis Expat. Tevens zijn er expatvertoningen van Quo Vadis, Aida?, Bad Luck Banging or or Loony Porn en De Oost.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Deze week

Hoe lees ik een film? | 14 juli

Vanavond bespreken we Effacer l'historique. Schrijfster Lidewijde Paris geeft kijktips vooraf en leidt vervolgens een ontspannen nagesprek.

 

Op 19 juli tot 14:00 uur gesloten

Aankomende maandag zijn wij tot 14:00 uur gesloten ivm onze jaarlijkse BHV-training. Vanaf 14:00 uur welkom voor film, lunch, borrel & diner.

 

2x Korte Films

Best of Kaboom | 22 juli

Op één avond het beste van Kaboom Animation Festival 2021, namelijk de zeven korte films die in de prijzen vielen. Inclusief inleiding van artistiek directeur Aneta Ozorek!

 

Roze Shorts | 29 juli

In samenwerking met de Roze Filmdagen vertonen we op 29 juli een mooie selectie van zeven korte films van Nederlandse bodem. Inclusief de première van kortfilm Ayor!

 

Films deze week

 

 
 
Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

 
 

De Slag om de Schelde

Films verwacht

 
Meskina

Meskina

19 juli

 
 
Adieu Les Cons

Adieu Les Cons

29 juli

 
 
Luizenmoeder – De Film

Luizenmoeder – De Film

29 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link