Nu te zien: De Slag om de Schelde, De Oost, Undine, Shadow Game, I Don't Wanna Dance, Kom Hier Dat Ik U Kus, 100UP, La dea fortuna
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Vanavond start de 3e Nederlandse editie van IN-EDIT International Music Documentary Film Festival. Verwacht rauwe punk met traditionele Ierse waarden, romantische en hartverscheurende country, surfpop, new wave, een jonge generatie van verontrustende rappers, en Ozzy Osbourne. Én zoveel meer.

 

Ook is er een premièrefilm. Petite fille is een een intieme documentaire over de zevenjarige Sasha die ervan droomt een meisje te mogen zijn, al zolang ze zich kan herinneren. Haar familie staat haar zonder aarzelen bij, maar op school moet ze jongenskleren dragen en wordt ze anders behandeld dan haar klasgenoten. Bekroond met de Grand Prix op het Filmfestival van Gent.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Speciaal

Donderdag 24 juni tot 18:00 uur gesloten

Op donderdag 24 juni is Het Ketelhuis overdag gesloten vanwege een event. Ons terras is wel open van 10:00 tot 15:00. Vanaf 18:30 uur zijn we weer helemaal open voor films, borrel & diner.

 

Mein Ende. Dein Anfang. - 29 juni

Ook Deutsches Kino gaat weer van start. Op de laatste dinsdag van de maand vertonen we een recente Duitse film die verder niet in Nederland te zien is. Ditmaal Mein Ende. Dein Anfang.

 

Films deze week

 
Petite Fille

Petite Fille

 
 

 
 

De Slag om de Schelde

Films verwacht

 
Love In A Bottle

Love In A Bottle

24 juni

 
 

 
 
Dark Rider

Dark Rider

8 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link