KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze week hebben we weer een nieuwe podcastaflevering van de Basiscursus Filmeconomie voor je klaarstaan, en een podcasttip voor kinderen. Plus drie nieuwe titels op Picl.

 

Nieuw op Picl

In het Griekse All the Pretty Little Horses begint een gezin een nieuw leven op het platteland. Ze verblijven in een prachtig huis, maar hij is naarstig op zoek naar een baan en zij op huizenjacht. Iets klopt er niet.

 

Collective is een explosieve documentaire over de verwoestende brand in een Roemeense club en een verrot zorgsysteem.

 

Tot slot brengt Pepr, het nieuwe podium voor films van Zwarte makers en verhalen uit de Afrikaanse diaspora, de documentaire Atardi – The Life of Curaçao’s Musical Genius Rudy Plaate uit. Een intiem portret over het leven en werk van de levenslustige muzieklegende Rudy Plaate.

 

Hopelijk tot binnenkort, in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Filmeconomie voor Beginners #2

Deze week het tweede deel van de Basiscursus Filmeconomie voor Beginners in de Ketelhuis Podcast. We hebben het over streamingdiensten. Voor de meesten is Netflix daarbij nog steeds de eerste of zelfs enige keus, eventueel aangevuld met Amazon Prime of Disney Plus. Maar er is nog veel meer te ontdekken.

 

Ken je deze kinderpodcast al?

In Sara’s Mysteries ontrafelt Sara de Monchy samen met kinderen mysteries die hen niet meer loslaten. Elke aflevering schakelt één kind de hulp van Sara in om een raadsel uit te zoeken. Lukt het hen om met vreemde inbraakpogingen, spionage en graaf- en speurwerk de mysteries op te lossen?

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link