KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

“Het regiedebuut van Halina Reijn, Instinct, is zelfverzekerd, intrigerend en knap opgebouwd. In de ingehouden scènes acteren Carice van Houten en Marwan Kenzari huiveringwekkend goed.” Aldus de Volkskrant ★★★★. Na een reeks succesvolle voorpremières draaien we de film vanaf morgen zowel overdag als in de avond. Gaat dat zien!

 

Ook veel nieuwe kinderfilms met de herfstvakantie in aantocht. Voor de mini’s Lotte op zoek naar de draken in onze kleuterbios. Ietsje ouder? Dan is De Club van Lelijke Kinderen een aanrader, over een groep kinderen die tegen de president in opstand komt. Of het bejubelde Kapsalon Romy, over een meisje dat zich over haar dementerende oma ontfermt. Toch liever animatie? Dan hebben we het spannende avontuur van Everest: De Jonge Yeti, uiteraard in 2D.

 

En op 9 oktober tot slot twee premières waar je bij kunt zijn! Voor de kleintjes rollen we in de middag de loper uit bij Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap. En in de avond Puck & Hans – Made in Holland over het leven en werk van twee de legendarische mode-iconen.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Verkoop Tapis Rouge van start!

Van 31 oktober t/m 3 november vindt het Franse Filmfestival Tapis Rouge bij ons plaats met verschillende voorpremières en Q&A's. Ontdek de recente France cinema.

 

Cycle Vincent Lindon

Dit najaar staat Vincent Lindon centraal in de Cinémathèque Française. Eerste 'rendez-vous' is tragikomedie Le septième ciel op 8 oktober.

 
here?

Het Schimmenrijk - 7 oktober

Maandelijkse wandeltocht met Hans Beerekamp. Ditmaal met veel Britten.

 

Taxi zum Klo - 9 oktober

Laatste kans voor deze Duitse Gay-klassieker!

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Shaun Het Schaap 2

Films verwacht

 

De Belofte Van Pisa

10 oktober

 
 

Snelweg NL

10 oktober

 
 

Grimm (re-edit)

10 oktober

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link