Nu te zien: Le fabuleux destin d'Amélie, Annette, Un Monde
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Je kon er de afgelopen week al naar toe in voorpremière, maar deze week draaien we hem volop: Tout s’est bien passé. Een ontroerend drama van de Franse maestro François Ozon. Emmanuèle (een fenomenale Sophie Marceau) wordt door haar oude, goeddeels verlamde vader min of meer gedwongen om hem te helpen een eind aan zijn leven te maken.

 

Daarnaast een hele hoop specials. We gaan weer van start met Films for a sustainable mindset en Soirée ciné. Ook vertonen we Boom in Amsterdam en ontvangen we Alberto en Pasquale De Michele bij The Last Ride of Wolves.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials deze week

Boom in Amsterdam

Amsterdamse documentaire over de noodzaak van meer en blijvende aandacht voor ons leefklimaat. Want zoveel is duidelijk: bomen kunnen heel goed zonder ons, maar wij niet zonder de bomen.

 

Films for a sustainable mindset

Op maandag 7 februari kijken we Wasted! The story of food waste. Na de film gaan we in gesprek over de 1.3 miljard ton aan eten die jaarlijks wordt weggegooid. Hoe kunnen we daarin verandering brengen?

 
here?

Soirée ciné: Ibrahim

Franse films die je niet in de Nederlandse bioscoop kunt zien, maar volgens ons wel een vertoning op het witte doek verdienen. Dat is het idee achter Soirée ciné. Dinsdag 8 februari zijn we terug met Ibrahim.

 

The Last Ride of Wolves + Q&A

Eigenzinnige roadmovie waarin een uitgerangeerde Italiaanse crimineel op leeftijd zijn laatste grote slag probeert te slaan: een overval op een geldtransport. Woensdag 9 februari met Q&A.

 

Kids

Kids Only

Zonder ouders naar de film, dat doe je tijdens Kids Only. Kunnen mama en papa op zaterdagochtend boodschappen doen, en dan ga jij lekker naar de film. Leuk toch? Op 12 februari vertonen we Sing 2.

 

Kleuterbios

Zowel doordeweeks als in het weekend kun je met je peuter of kleuter bij onze Kleuterbios terecht. Het geluid staat iets zachter en het licht blijft een beetje aan. Een fijne eerste filmervaring.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 
Prince of Muck

Prince of Muck

10 februari

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link