KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Weer een nieuwsbrief met onze tips voor thuis. Want thuisblijven zullen we de komende tijd veel. Ditmaal een selectie documentaires, de leukste films voor het hele gezin en twee Picl-premières.

 

Nieuw op Picl

Wat een hereniging met hun in Athene studerende zoon had moeten worden, verandert voor de Iraanse Pari en haar man in een zoektocht. Hun zoon Babak blijkt vermist. Waar is hij, maar ook wie is hij? Wat weten ze eigenlijk van hun zoon? Pari is een aangrijpend familiedrama met een sterke hoofdrol van Melika Foroutan als Pari.  ★★★★ de Volkskrant, Trouw.

 

Ook een Japanse film gaat in première. True Mothers is een ontroerend verhaal over familie en moederschap van de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase (An en Radiance). Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft.

 

De 13e Ketelhuis Podcast

Na het afscheidsinterview met filmjournalist Ab Zagt zijn we deze week weer te gast op de filmzolder van Hans Beerekamp. Over ….

 

Hopelijk tot binnenkort, in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

De wereld heeft gezicht verloren

Regisseur Cindy Kerseborn geeft een kijkje in het leven van een van de belangrijkste Zwarte feministen van Suriname en Nederland: Astrid H. Roemer.

 

Bouw je eigen Ketelhuis!

Omdat we ons gebouw zo missen, hebben we een bouwplaat gemaakt. Jawel, maak thuis je eigen Ketelhuis. Voor €2,75 ontvang je de bouwplaat thuis op de mat.

 

Films deze week

 

Jackie en Oopjen

 
 

Calamity

 
 

Yakari

Films verwacht

 

Allen tegen Allen

1 oktober

 
 

 
 

Prison for Profit

15 oktober

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link