KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

IDFA is in volle gang. Twee titels vertonen we ook na dit weekend, waaronder Jij bent mijn vriend, het hartverwarmende vervolg op De kinderen van juf Kiet. Ditmaal volgen regisseurs Petra en Peter Lataster de zesjarige Branche die net met zijn ouders vanuit Macedonië naar Nederland is gekomen. “Het is opnieuw fascinerend om te zien hoe dicht de Latasters bij de belevingswereld van kinderen komen”, aldus Trouw ****

Ook draaien we de winnaar van de Gouden Beer, Touch Me Not. Hierin gaat de Roemeense filmmaker Adina Pintilie samen met haar personages op zoek naar het begrip van en de emotie bij intimiteit. Op maandag 26 november geeft Joost Broeren een introductie in het kader van Filmkrant.Live. Zeker bij deze film zeer interessant.

De derde premièrefilm is Liebe in den Gängen, een drama met Franz Rogowski (Victoria) en Sandra Hüller (Toni Erdmann) in de hoofdrol. Intiem, zachtmoedig en komisch.

Tot slot ook een voorpremière deze week. Beautiful Boy, het prachtige Engelstalige debuut van Felix van Groeningen, vertonen we dinsdag 27 november alvast voor iedereen die – net als wij – niet kan wachten.

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Hoe lees ik een film: Cold War

 

Psychoanalyse & Film: The Constant Gardener

 
here?

Deutsches Kino: In Zeiten des abnehmenden Lichts

 

Cinémathèque Française: Capitaine Conan

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link