Nu te zien: Moloch, France, Ali & Ava, Ich Bin Dein Mensch
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Wat voor de kersverse moeder Reem gewoon een leuk uitje naar haar vaste kapster Huda had moeten zijn, loopt uit op een nachtmerrie. Voor ze het weet is zij, met haar baby op haar arm, een pion geworden in het Israelisch-Palestijnse conflict. En een uitweg lijkt onmogelijk.

 

Met Huda’s Salon creëert de Palestijns-Nederlandse regisseur Hany Abu-Assad (Paradise now, Omar) opnieuw een geëngageerde politieke film. De film is dagelijks in Het Ketelhuis te zien. Op woensdag 1 juni inclusief kijktips en een ontspannen nagesprek onder leiding van schrijfster Lidewijde Paris.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Deze week

Ook in première: Feast

Experimentele deconstructie van de beruchte Groningse hiv-zaak, waarin mannen werden gedrogeerd tijdens seksfeestjes en daarna geïnjecteerd met hiv-positief bloed.

 

Heddy Honigmann

Ter nagedachtenis aan de pas overleden filmmaker Heddy Honigmann vertoont Het Ketelhuis deze week drie films uit haar oeuvre: Buddy, No hay camino en 100UP.

 
here?

Overgave | 30 mei

Ketelhuis Forum. Na de dood van haar dierbaarste jeugdvriendin erft Marijn Frank haar hardloopkleren. Ze haat hardlopen maar gaat trainen voor de marathon in Berlijn.

 

Nö | 31 mei

Deutsches Kino: 1x per maand een niet eerder vertoonde Duitse film. Ditmaal een tragische komedie over het leven met de liefde, van regisseur Dietrich Brüggemann.

 

Verwacht

Beyto | vanaf 4 juni

De nieuwe Gay Film Special. Als de enige zoon van een Turks immigrantengezin verliefd raakt op zijn zwemcoach stort hun wereld in.

 

IDFA Junior | 12 juni

Op zondag 12 juni vindt bij ons de IDFA Junior plaats. In de ochtend voor kinderen vanaf 9 jaar, in de middag vanaf 12 jaar.

 

Films deze week

 
Huda’s Salon

Huda’s Salon

 
 

 
 
Moloch

Moloch

Films verwacht

 
Inexorable

Inexorable

2 juni

 
 

 
 
Falling For Figaro

Falling For Figaro

2 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link