KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Dat regisseur Guido van Driel van een rauwe setting houdt, bleek al uit zijn debuut De wederopstanding van een klootzak. Met Bloody Marie duikt hij in het milieu van hoeren en pooiers. Ditmaal staat een ooit succesvolle, thans bijzonder dranklustige striptekenares (mooie rol voor de Duitse actrice Susanne Wolff) centraal. Wanneer zij betrokken raakt bij een gruwelijke misdaad op de Wallen, komt ze noodgedwongen tot inkeer.

 

Onze tweede premièrefilm Het Pärt Gevoel geeft een bijzondere inkijk in het universum van componist Arvo Pärt. Een kluizenaar of juist het tegenovergestelde? Een prachtige docu over onder meer zijn intensieve samenwerking met het Cello Octet Amsterdam.

 

Tot slot nodigen we je graag uit om deel te nemen aan een enquête over je bezoek aan filmtheaters en onafhankelijke bioscopen. Deze enquête is opgesteld in opdracht van Cineville, in samenwerking met de deelnemende filmtheaters en onafhankelijke bioscopen. De enquête is bedoeld voor zowel mensen die Cineville nog niet (goed) kennen als voor degenen die al lid zijn of lid zijn geweest. Als je deelneemt, maak je kans op twee maanden gratis Cineville. Er worden drie van deze prijzen beschikbaar gesteld. Uiteraard zal er vertrouwelijk met je gegevens worden omgegaan. Deelnemen kan door hier te klikken.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Rocco e i suoi fratelli

Italiaans uitstapje in de Cinémathèque Française.

 

Momentum Generation

Het verhaal van een groep surfers die een hele generatie heeft gevormd.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link