KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Het aftellen is nu echt begonnen. Op 1 juni gaan we vanaf 12:00 uur weer open. Natuurlijk met een mooi filmprogramma vol nieuwe premières, maar ook extra maatregelen om jullie veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen. Ook is ons terras open voor koffie, lunch, borrel en diner. Lees hier alvast hoe een veilig en prettig bezoek er straks uitziet.

 

Dan dus de premières: Catherine Deneuve en Juliette Binoche schitteren als moeder en dochter in La vérité, de eerste film die de veelgeprezen regisseur Hirokazu Kore-eda (Gouden Palm-winnaar ShopliftersLike Father, Like Son) maakt buiten zijn geboorteland Japan.

In Filles de joie volgen we een zinderende zomer lang drie vrouwen die weinig met elkaar gemeen hebben behalve dat ze alle drie hun geld verdienen als sekswerker.

Un Divan à Tunis is een fijne komedie over een Tunesische psychologe die na een jeugd in Parijs terugkeert naar haar geboorteland. In Das Vorspiel kruipen we in de huid van een Duitse muzieklerares die zich tegen de adviezen in helemaal stort op één leerling. Met The Barefoot Emperor is er eindelijk een vervolg op het geestige King of the Belgians.

Tot slot hernemen we De Beentjes van Sint-Hildegard en Woman.

 

Ook voor de kinderen hebben we films: Wickie en het Magische Zwaard, het nieuwe avontuur van Wickie de Viking, en Onward (2D, NL), de laatste Disney-Pixarfilm over twee elvenbroers. Ook de Kleuterbios is terug met de schattige Vogelhuis Verhaaltjes, negen korte verhaaltjes over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Ons terras voor een hapje & drankje

Vanaf 1 juni kun je ook weer dagelijks op ons terras genieten van heerlijke koffie, lunch, diner en borrel.

 

Deutsches Kino: 303

Op 30 juni gaat de Deutsches Kino weer van start, ditmaal een fijne roadmovie naar het Zuiden van Europa.

 

Films deze week

 

La Vérité

 
 

Filles de joie

 
 

Un Divan à Tunis

Films verwacht

 

Ghost Tropic

11 juni

 
 

Pettson & Findus: De Katonaut

11 juni

 
 

About Endlessness

18 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link