KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Kom je op de koffie?

We zijn weer een beetje open. Elk weekend – én op mooie dagen – vind je aan onze voorzijde Ketelhuis To Go. Een barretje met lekkere koffies, lokale biertjes, fris, zoetigheden en Ketelhuis Cadeaupakketten om mee te nemen. Kom je binnenkort langs?

 

20e editie van de Ketelhuis Podcast

Ook vieren we deze week alweer de 20e aflevering van de Ketelhuis Podcast. We zijn weer op bezoek op de filmzolder van Hans Beerekamp en praten over onder meer stokoude Zweedse filmklassiekers op Netflix en het eeuwige, hardnekkige spanningsveld tussen bioscoopvermaak en de Hogere Filmkunst.

 

Hopelijk tot binnenkort, in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Hedy d'Ancona over Amour

Voor de reeks Scènes voor een Huwelijk interviewde Floortje Smit oud-PvdA-politicus Hedy d’Ancona. De film die centraal staat is het prachtige Amour. Een podcast over liefde op leeftijd, het belang van eigenliefde, omgaan met aftakeling, én het recht om voor je eigen dood te kiezen.

 

Hoe lees ik een film? # Les Misérables

Samen met De Leesambassade zetten we ons favoriete programma Hoe lees ik een film? om tot podcast. Deze eerste aflevering kijken we het indringende en explosieve Les Misérables. Uiteraard inclusief kijktips vooraf.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Buiten is het Feest

22 oktober

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link