Nu te zien: Bo, Soof 3, Pink Moon, Beautiful Beings
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Wij maken ons klaar voor PAFF. Morgen zijn we vanaf 18:30 uur besloten in verband met de opening, maar daarna kun je drie dagen lang je filmhart ophalen aan de belangrijkste arthousefilms van komend seizoen.

 

Zo staat de Gouden Palmwinnaar Triangle of Sadness van de Zweedse regisseur Ruben Östlund op het programma, maar ook Un beau matin van Mia Hansen-Løve (Bergman Island) en R.M.N. van Cristian Mungiu (4 Months, 3 Weeks and 2 Days). Daarnaast hebben we zaterdag Q&A’s bij Narcosis en Het Verzwijgen.

 

Op zondag kun je je laten verrassen met Best of Fest: de drie favorieten van het festival.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Deze week

Cow | Première

Ontroerend en intiem portret van een melkkoe. Na deze sociaal-realistische documentaire kijk je nooit meer hetzelfde naar een glas melk.

 

Rebel | Première

Indringend verhaal van het Belgische regisseursduo Adil en Bilall over twee broers die vanuit België in de oorlog in Syrië terechtkomen.

 
here?

Beste Meneer Bouterse | Première

In deze hoogstpersoonlijke film onderzoekt journalist en filmmaker Ananta Khemradj hoe haar generatie verder moet in de nasleep van de Decembermoorden.

 

Prèsque | 11 oktober

Soirée ciné. Een hartverwarmende film over twee mannen die samen in een lijkwagen van Lausanne naar Zuid-Frankrijk reizen. Na afloop kun je napraten in het Frans.

 

Verwacht

Humans of Film Festival | 13 t/m16 oktober

Heb je het programma van Humans of Film Festival al gezien? Vier dagen lang presenteren zij een prachtige selectie sociaal bewogen films, inclusief gesprekken. Het festivalthema dit jaar is Spaces | Ruimtes.

 

De herfstvakantie komt er weer aan!

Uiteraard staan Knor en de prequel Koning Worst dagelijks op ons programma (inclusief een feestje op 19 oktober), maar ook de openingsfilm van Cinekid Totem en het beestige avontuur Big Trip 2.

 

Films deze week

 
L’Amour/La Mort

L’Amour/La Mort

 
 
Rebel

Rebel

 
 
Cow

Cow

Films verwacht

 
El houb

El houb

13 oktober

 
 
Zee van Tijd

Zee van Tijd

13 oktober

 
 
Koning Worst

Koning Worst

13 oktober

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link