KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Nog een week en dan starten de Roze Filmdagen. Veel titels gaan daarom hun laatste week in, maar er staan ook twee nieuwe premières op het programma.

 

Posoki weeft de levens van enkele Bulgaarse taxichauffeurs en hun passagiers gedurende een dag en een nacht door elkaar. De verschillende ‘aktes’ zijn met wendbare cameraatjes zonder kunstlicht gedraaid en vormen zowel een intrigerend mozaïekdrama als een krachtig portret van het hedendaagse Bulgarije, een land getekend door vreugde, pijn, misère en hoop. Dinsdag ook te zien in de special Hoe lees ik een film?.

 

Ook nieuw is Sakawa, een ontluisterende documentaire over Ghanese internet-oplichters. “In enkele ontluisterende momenten toont [Ben Asamoah] hoe er bij dit fenomeen weinig winnaars zijn. Zo vertelt een van de oplichters dat hij met het verdiende geld naar Italië wil reizen om daar boer te worden. Deze ‘crimineel’ lijkt even naïef als de mannen die hij oplicht”, aldus NRC ★★★★.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

 

Win 2 maanden gratis Cineville

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan een enquête over je bezoek aan filmtheaters en onafhankelijke bioscopen. Deze enquête is opgesteld in opdracht van Cineville, in samenwerking met de deelnemende filmtheaters en onafhankelijke bioscopen. De enquête is bedoeld voor zowel mensen die Cineville nog niet (goed) kennen als voor degenen die al lid zijn of lid zijn geweest. Als je deelneemt, maak je kans op twee maanden gratis Cineville. Er worden drie van deze prijzen beschikbaar gesteld. Uiteraard zal er vertrouwelijk met je gegevens worden omgegaan. Deelnemen kan door hier te klikken.

 

Uitgelicht

Internationale Vrouwendag

Vier films, vier heldinnen: L'avenir, Figlia Mia, Daphne en Carol.

 

Het Schimmenrijk

Deze maand de ‘best of the best’, met veel muziek, dans en sterren.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link