KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze week gaat Kom hier dat ik u kus in première, de verfilming van Griet op de Beecks bestseller. Wanneer Mona negen jaar oud is, komt haar moeder om bij een auto-ongeluk. Haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. ★★★★ VPRO Cinema

 

Dan de specials deze week. Aankomende donderdag staat Psychoanalyse & Film: Happy-Go-Lucky op het programma. Een Britse komedie over de 30-jarige vrolijke flapuit Polly Cross, een vrijgezelle lerares van een basisschool in Londen. Inclusief nagesprek over het thema Goedheid. Dinsdag Deutsches Kino: Nur eine Frau, een aangrijpende film over eerwraak op een Duitse van Turkse komaf.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Kerstvakantie in Het Ketelhuis

Een tjokvol programma met allemaal nieuwe kinderfilms, zoals De expeditie van Familie Vos en Cinekid-openingsfilm Calamity. Ook nieuwe films voor de kleuters!

 

Ketelhuis Podcast #6

Nico van den Berg duikt opnieuw onder op de voorbeeldig gedocumenteerde Filmzolder van oud-filmjournalist Hans Beerekamp. O.a. over Kom hier dat ik u kus.

 

Films deze week

 
Kom Hier Dat Ik U Kus

Kom Hier Dat Ik U Kus

 
 
Police

Police

 
 
Notturno

Notturno

Films verwacht

 
De Slag om de Schelde

De Slag om de Schelde

5 juni

 
 
Undine

Undine

5 juni

 
 
Le meilleur reste à venir

Le meilleur reste à venir

5 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,- / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link