Nu te zien: Le sorelle macaluso, Quo Vadis Aida?, De Oost, De Slag om de Schelde, Love in a Bottle, Gunda,100UP, La dea fortuna
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Tijd voor een luchtige premièrefilm. Meskina is het filmdebuut van regisseur Daria Bukvić (artistiek directeur Theater Oostpool). Een fijne komedie over de dertiger Leyla die zonder man, kind of carrièrepad door haar omgeving als ‘Meskina’ word bestempeld, een zieligerd.

“De echte openbaring van Meskina is Soundos El Ahmadi als haar rouwdouwende zus Amira: een geweldige komische actrice, die het maximale weet te halen uit elke oneliner en situatie”, NRC ★★★★.

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials deze week

Best of Kaboom | 22 juli

Op één avond het beste van Kaboom Animation Festival 2021, namelijk de zeven korte films die in de prijzen vielen. Van een eenogige piraat tot statistiek tot de Vietnamoorlog.

 

Nur eine Frau | 27 juli

Deze maand in Deutsches Kino: Nur eine Frau. Een aangrijpende film over eerwraak op een Duitse van Turkse komaf. De film is Duits gesproken en Engels ondertiteld.

 

Verwacht

Roze Shorts: Made in Holland | 29 juli

In samenwerking met de Roze Filmdagen vertonen we op 29 juli een mooie selectie van zeven korte films van Nederlandse bodem. Inclusief de première van kortfilm Ayor!

 

De Ontmoeting presenteert A man and a camera | 3 augustus

Zwervend door Nederlandse woonwijken belt regisseur Guido Hendrikx hier en daar aan, met zijn camera in de hand. Zwijgend wacht hij tot de ander de stilte verbreekt.

 

Films deze week

 
Meskina

Meskina

 
 

 
 

Films verwacht

 
Luizenmoeder – De Film

Luizenmoeder – De Film

29 juli

 
 
Adieu Les Cons

Adieu Les Cons

29 juli

 
 
Mitra

Mitra

5 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link