Geef je op voor Hakims Zomerschool 2022

Leer deze zomer films maken van Hakim!

Ben je tussen de 9 en 17 jaar, en wil je weten hoe je zelf een film maakt? Kom dan naar Het Ketelhuis voor de speciale zomercursus van de enige echte Hakim! In vijf dagen leert hij je een verhaal schrijven, de camera bedienen, regisseren, monteren en acteren. Voor kinderen en jongeren met ambities voor en achter de camera!

We gaan vooral lekker veel doen in Het Ketelhuis en in en om het Westerpark. Hakim werkt graag samen met collega’s uit het vak. Zo verleent acteur Victor Löw (Abeltje, Kruimeltje en nog veel meer films voor volwassenen) zijn medewerking en zal vertellen over zijn ervaringen. Leer zo geheime tips and tricks! Elke dag sluiten we af met de vertoning van een kinderfilm, die de deelnemers gratis kunnen bezoeken. Behalve vrijdag natuurlijk: dan vertonen we jullie films aan jullie, jullie ouders/verzorgers en andere belangstellenden. 

Hakim Traïdia is bekend van Sesamstraat en meer recent GTST en zijn filmwerk (o.a. De Pizzamaffia), naast zijn vele theatershows. Hij heeft in Haarlem een creatief activiteitencentrum waar hij o.a. filmcursussen organiseert voor kinderen. Zie www.circushakim.com  

Wanneer?  

Van maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli 2022, dagelijks van 10 tot 17 uur.   

Kosten?  

375 euro voor vijf dagen   

Inclusief? 

Gebruik apparatuur, lunch, dagelijkse filmvertoning 

Kom je?  

Geef je dan snel op via info@ketelhuis.nl, dan laten wij zo snel mogelijk weten of er nog plek is. Vermeld je naam, leeftijd en het telefoonnummer van je ouders/verzorgers.   

(Bij onvoorziene omstandigheden behouden Circus Hakim en Het Ketelhuis zich het recht voor de cursus te annuleren) 


Delen