KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De zomervakantie heeft zijn intrede gedaan in Het Ketelhuis. We staan klaar met homemade gemberlimonade en speciaal biertjes, maar draaien ook heel veel films.

 

Bijvoorbeeld de premièrefilm van deze week: Britt-Marie was hier. Een heerlijk droge komedie uit Zweden over een huisvrouw die zichzelf herdefinieert. Na veertig jaar huwelijk neemt de zestigjarige Britt-Marie het heft in eigen handen: ze verlaat haar overspelige echtgenoot, verhuist naar een klein dorpje en ontpopt zich als jeugdwerker annex voetbalcoach. Klinkt allemaal heel goed, maar eerst moet ze haar vastgeroeste patronen doorbreken en dat is niet makkelijk.

 

Morgenochtend vertonen we Britt-Marie was hier meteen in onze maandelijkse Film & Soep special ism Stadsdorp Westerpark. Na de film met een kop soep je buren leren kennen.

 

Daarnaast staan er dagelijks nog steeds parels zoals De Libi, Der Goldene Handschuh en Queen of Hearts op het programma. Ook voor Le Semeur, Camino en The Biggest Little Farm kun je nog bij ons terecht.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Surf Film Nacht: Trouble

Op 24 juli een surfspecial ism Nouvague. Twee Nederlandse premières waaronder een film over wereldkampioene Lisa Andersen.

 

Roze zomer op Picl

Vanuit je vakantiebestemming de beste LGBTQ-films van afgelopen jaar kijken via onze online zaal, dat kan met de Roze zomer op Picl.

 

Films deze week

 

Britt-Marie was hier

 
 

De Libi

 
 

Films verwacht

 

Ballon

18 juli

 
 

Veearts Maaike

25 juli

 
 

Au bout des doigts

1 augustus

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link