KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Vanaf zaterdag is het herfstvakantie en dus Cinekid op de Westergas. Een week lang staan nieuwe, bijzondere en opvallende films en televisieproducties voor kinderen tussen de drie en veertien jaar bij ons op het programma. De kaartverkoop en het volledige programma vind je op cinekid.nl.

 

In de avond wel onze eigen programmering, met onder andere premièrefilm Wat is dan liefde. Elise Schaap ontroert als een idealistische, in mediation gespecialiseerde familierecht-advocate met plankenkoorts. Echo’s van Alles is Liefde, Love Actually én Lek klinken door in deze originele, gender-bewuste en vlot gemonteerde komedie over waar het uiteindelijk om draait in het leven.

 

Specials zijn er ook. Zondag is editor Job ter Burg te gast bij Grimm (re-edit). Maandag werk van een nieuwe lichting makers in De Ontmoeting IV. Woensdag bespreekt Lidewijde Paris Instinct in Hoe lees ik een film?.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Celibaat - 28 oktober

Kwetsbaar en eerlijk portret van mannen die voor een celibatair leven kozen. Regisseur Daan Jongbloed schuift aan voor een Q&A.

 

Deutsches Kino - 29 oktober

'Der Junge muss an die frische Luft' is het aangrijpende jeugdverhaal van de bekende Duitse komiek Hans Peter “Hape” Kerkeling.

 

Films deze week

 

Wat is dan liefde

 
 

De Belofte Van Pisa

 
 

Films verwacht

 

De Liefhebbers

24 oktober

 
 

Fête de Famille

24 oktober

 
 

Mjólk

31 oktober

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link