De Ontmoeting IV

Acht korte films van een nieuwe lichting makers

Op 21 oktober gaan de films die gerealiseerd zijn tijdens talentontwikkelingstraject De Ontmoeting in première! Acht korte films van een nieuwe lichting makers met een Q&A na afloop.

Kimya (Amira Duynhouwer)
De twaalfjarige Josephine is altijd omringd door haar luidruchtige Keniaanse familie. Maar deze keer is ze voor het eerst alleen thuis. De stilte valt haar zwaar.

When We Were Strangers (Ayla Spaans)
In een huis vol feestgangers bloeit zonder woorden een liefde op, om na een nacht vol bijzondere gevoelens tegen het ochtendgloren weer uit te doven.

Het Begin en het Einde (Wessel van Wanrooij)
Al kijkend op haar telefoon rijdt een zwangere politieagente een man aan. In de veronderstelling dat hij dood is, wil ze haar misdaad verhullen. Dan doemen twee bejaarde mannen op – het begin van onverwachte ontwikkelingen.

Het verborgen reisbureau van Oom Tahar (Chris Frieswijk)
De gastvrije bejaarde Tahar ontvangt couchsurfers uit alle windstreken en toont hen het ware Tunesië. Backpacker Ali uit de Malediven is één van hen.

Zwart (Tommie Geraedts)
Een zwarte komedie over koffie. En over de donkere toekomst waarin ongrijpbare partijen jou vanuit de online-wereld in de gaten houden en meer over je geheime verlangens weten dan zelfs je partner.

Town Ruled by Animals (Prisca van der Mullen)
Het verhaal van het dagelijks leven in hedendaags Srebrenica, verteld aan de hand van de zwerfdieren die meer en meer de stad lijken over te nemen nu er steeds meer mensen vertrekken.

Swipe (Niels Bourgonje)
Op weg naar huis ziet een meisje dat ze op haar dating-app een match heeft met een enge man, die ze eerder juist weg heeft geswiped. Ze is bang dat de man gevaarlijk dichtbij komt.

Koekoek! (Jorgen Scholtens)
In een koekoeksklok woont een eenzame man die elk uur uit zijn huisje wordt gelanceerd om precies op tijd te ‘koekoeken’. Tot hij in deze bizarre komedie voor een onverwacht dilemma komt te staan.


Delen