Kids: De Drekkies, De beste verjaardag ooit
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze week komt de fantastische Britse actrice Oliva Colman (The Father) onze zalen in gedenderd. Colman speelt namelijk de hoofdrol in The Lost Daughter, het “uitstekende regie debuut” (★★★★ NRC) van Maggie Gyllenhaal. Tijdens een grimmige strandvakantie ontwikkelt Leda een serieuze obsessie met een onbekende moeder en dochter. The Lost Daughter is, mede dankzij Colman, een indrukwekkende film over moederschap en schuld. De actrice laat een kwetsbaarheid zien die “zo tastbaar is, dat je gelooft dat ze elk moment uit het witte doek op je af kan stappen” (★★★★ AD).

 

Verder kijken we al reikhalzend uit naar de kerstvakantie. Overdag hebben we een tjokvol programma met de allerleukste kleuter-, kinder- en familiefilms, waaronder Captain Nova, Ook muizen gaan naar de hemel en Buurman & Buurman Winterpret.

 

Zoek je trouwens nog een mooi cadeau voor onder de boom? Geef een film cadeau! Met de Ketelhuis Cadeaubon trakteer je jezelf, je vrienden of je familie met een filmbezoek naar keuze. Bestel ‘m hier.

 

 

Verwacht

Hoe lees ik een film? | 19 december

Samen met Lidewijde Paris (De Leesambassade) kijken we naar Tout s'est bien passé, de nieuwe film van François Ozon, en gaan we in gesprek over de literaire aspecten van het verhaal.

 

Quo Vadis, Aida? | 19 & 21 december

Quo Vadis, Aida? is met drie onderscheidingen (voor beste film, regisseur & actrice) de grote winnaar van de European Film Awards. Daarom halen we de film nog een aantal keer terug naar onze zalen.

 
here?

Ook muizen gaan naar de hemel | Vanaf 22 december

Een prachtige film voor de hele familie, waarin een muis en vos na een onverwacht ongeluk samen in de dierenhemel terecht komen.

 

Amélie | Vanaf 23 december

Twintig jaar na dato is Amélie nog altijd even charmant en betoverend. Over de wat naïeve serveerster Amélie Poulain, een fantastische rol van Audrey Tautou.

 

Kerstvakantie

Met korting naar de Krakeling

Ook onze overburen van Theater De Krakeling hebben tijdens de kerstvakantie een superleuk programma met bijzondere verhalen, dans, theater en muziek. Bij aankoop van een kaartje bij ons krijg je korting bij De Krakeling en andersom!

 

Doe een film cadeau!

Nog op zoek naar het perfecte kerstcadeau? Met de Ketelhuis Cadeaubon trakteer je jezelf, je vrienden of je familie met een filmbezoek naar keuze. De Ketelhuis Cadeaubon is verkrijgbaar met een bedrag van €11 of €25.

 
here?

Captain Nova

Met de hele familie kun je naar Captain Nova, een spannende sci-fi film, waarin Nova terug in de tijd reist om een milieuramp te voorkomen.

 

Buurman en Buurman

De allerkleinste filmliefhebbers kunnen genieten van het gestuntel van Buurman en Buurman, die zelf juist vinden dat ze super handig zijn.

 

Films deze week

 

 
 

 
 
De beste verjaardag ooit

De beste verjaardag ooit

Films verwacht

 

 
 
Ook muizen gaan naar de hemel (NL)

Ook muizen gaan naar de hemel (NL)

27 januari

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link