Nu te zien: Madres Paralelas, Flee, Hytti Nro 6
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De Roze Filmdagen zijn in volle gang. Nog tot en met zondag kun je je laten verrassen door een breed aanbod van LGBTQ+ films. Wij tippen graag het Nederlandse kortfilmprogramma Made in Holland, een mooie collectie shorts van eigen bodem, het Turkse Bilmemek over een student die verdwijnt na geruchten over zijn geaardheid, en Sweetheart, een romantische komedie in een troosteloos Brits vakantiepark.

 

Daarnaast gaat Grosse Freiheit bij ons in première, ook te zien op de Roze Filmdagen. Een verpletterend gevangenisdrama van de Oostenrijkse regisseur Sebastian Meise over Hans die in het naoorlogse Duitsland keer op keer in de gevangenis belandt vanwege zijn homoseksualiteit, een strafbaar feit volgens paragraaf 175 van het Duitse Wetboek. Pas in 1969 werd dit artikel geschrapt.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Premières

Apples

In een dystopische toekomst liggen de ziekenhuizen vol met slachtoffers van een onmiddellijk geheugenverlies. Zo ook Aris. Wanneer hij niet wordt opgehaald, schrijft hij zich in voor een experimenteel herstelprogramma.

 

De Drekkies (5+)

Wanneer de Drekkies een nieuwe plek zoeken om te wonen, komen ze terecht in Stinkstad, een rustig plaatsje met een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Heerlijk voor de Drekkies, minder voor de bewoners.

 

Uitgelicht

Pin Only vanaf 17 maart

Vanaf donderdag 17 maart kun je alleen nog maar met de pin betalen in Het Ketelhuis. Dit geldt zowel voor de bioscoop als voor het café.

 

Psychoanalyse & Film: Spoorloos

Dit seizoen staat Goedheid centraal in onze reeks Psychoanalyse & Film. Vanuit dat perspectief kijken we op 23 maart de thriller Spoorloos (George Sluizer, 1988).

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 
La mif

La mif

24 maart

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link