Nu te zien: Apples, Silence of the Tides, Madres Paralelas, Grosse Freiheit
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Deze week gaat La mif bij ons in première, een veelzijdig en openharig portret van een Zwitsers opvanghuis voor jonge vrouwen. Ondanks hun broze situatie bruisen ze van levenslust en rebelleren ze hartstochtelijk tegen de tekortkomingen in hun leven.

 

‘Mif’ is slang voor ‘familie’. En dat typeert inderdaad de band tussen de jonge vrouwen en hun begeleiders in het opvanghuis. Vleugjes Bach en Mozart fungeren als cement in dit mozaïek-drama.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Specials deze week

Deutsches Kino: Eine Handvoll Wasser

Op 29 maart kijken we Eine Handvoll Wasser van Jakob Zapf. Een mooi drama over een bijzondere vriendschap tussen de 85-jarige Konrad en de 11-jarige Thurba.

 

Kaboom Animation Festival: Wolfwalkers

Op 31 maart presenteert Kaboom Animation Festival bij ons het prachtige Wolfwalkers. Na de voorstelling schuift regisseur Tomm Moore aan voor Q&A.

 

Verwacht

Three Minutes - A Lengthening

Op 5 april staat er een nieuwe 'De Ontmoeting presenteert' op het programma. Ditmaal een voorpremière van Three Minutes - A Lengthening. Inclusief voorfilm, Q&A en een lekkere verrassing.

 

Hoe lees ik een film?

Op 6 april kijken we samen met Lidewijde Paris Madres Paralelas. "Een weergaloos mooie en goede film" aldus Lidewijde. Voor de film krijg je wat kijktips, na de film volgt een ontspannen nagesprek.

 

Films deze week

 
La mif

La mif

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link