Verwacht: De Oost, De Slag om de Schelde, Undine, Dropje, Buurman & Buurman bakken en grillen, Pieter Konijn op de vlucht
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Goed nieuws, alles wijst erop dat onze filmzalen vanaf 5 juni weer open mogen. Na de persconferentie aanstaande vrijdag om 19.00 uur weten we dit zeker. In deze nieuwsbrief alvast een vooruitblik op het programma.

 

In de tussentijd staat er ook weer een nieuwe podcast klaar. Hans Beerekamp praat met Basje Boer over bevallingen in film. Op Picl is er ook weer genoeg te zien. Nieuw zijn de drama’s Farming en The Killing of Two Lovers. Daarnaast kun je tijdens het Picl Preview Weekend alvast een voorproefje krijgen van vier films die binnenkort in de bioscoop uitgaan: 100UP, The Hidden Life of Trees, Shadow Game en Mitra. 

 

Tot binnenkort, in Het Ketelhuis!

 

Vooruitkijken

IN-EDIT van 16 t/m 20 juni

Uiteraard staat er ook een festival bij ons op de planning. Van 16 t/m 20 juni kun je je onderdompelen in internationale en Nederlandse muziekdocumentaires tijdens de derde Nederlandse editie van IN-EDIT.

 

Deutsches Kino ook in juli en augustus

Dit jaar geen zomerstop met Deutsches Kino, maar ook in juli en augustus op de laatste dinsdag van de maand een recente Duitse film die niet eerder in Nederland te zien was.

 

Ketelhuis Podcast

De Filmzolder van Beerekamp over bevallingen in film

Op zijn Filmzolder ontvangt Hans Beerekamp dit keer Basje Boer. De speelfilm 'Pieces of a Woman', te zien op Netflix, was voor hen de directe aanleiding om het eens te hebben over bevallingen in film.

 

Wandelen met Maud Wiemeijer van Anne+

Floortje Smit wandelt met de bedenker en scenarioschrijver van de razendpopulaire serie Anne+, Maud Wiemeijer. Volgens haar was het hoog tijd voor een "positieve representatie" van het queer-zijn in luchtige vorm.

 

Films verwacht

 

De Slag om de Schelde

 
 
De Oost

De Oost

 
 

Undine

Films verwacht

 
Buurman & Buurman Bakken en Grillen

Buurman & Buurman Bakken en Grillen

5 juni

 
 
Dropje

Dropje

5 juni

 
 
Pieter Konijn op de vlucht

Pieter Konijn op de vlucht

5 juni

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link