KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Ook deze week weer twee online premières. Allereerst het Ierse The Other Lamb, een psychologisch drama dat zich afspeelt in een gesloten gemeenschap, diep verscholen in het bos, ver weg van de moderne samenleving. Michiel Huisman is in zijn element als De Herder: de mentor, leraar en geliefde van de hele groep die voornamelijk uit vrouwen bestaat. Hij heeft alles onder controle tot het geloof van zijn biologische dochter Selah begint te wankelen.

 

Kiezen voor jezelf, of kiezen voor je kinderen? In het Tunesische Noura’s Dream komt Noura voor deze keuze te staan. Met haar man in de gevangenis lukt het haar net om haar gezin te onderhouden. Het enige lichtpunt in haar bestaan is Lassaad, haar nieuwe liefde. Niets liever wil ze scheiden van haar man en een nieuw leven beginnen met Lassaad. Bijna is de scheiding rond, maar dan wordt haar man vrijgelaten dankzij een presidentieel pardon. En hij wil niets liever dan hun gezinsleven weer oppakken. In deze Ketel(t)huisvideo geeft onze programmeur Liselotte een korte inleiding bij de film.

 

Tot slot hebben we samen met een aantal programmeurs van andere filmtheaters vijf recente films geselecteerd, onze favorieten van het afgelopen jaar. Onder andere het prachtige, meeslepende liefdesdrama Cold War van Pawel Pawlikowski en het spannende Deense Den Skyldige over de zoektocht naar een ontvoerde vrouw. De hele selectie vind je hier.

 

Blijf gezond & veel kijkplezier!

 

Uitgelicht

Picl X Ketelhuis Expat

Sinds kort bieden we ook enkele films met Engelse ondertiteling aan via Picl. Ketelhuis expat, maar dan thuis op de bank. Enjoy!

 

Support your locals: Film & Pizza

Het perfecte filmavondje thuis op de bank, met een pizza van Radio Radio en een Piclfilm van ons. Kies uit twee Movie Night arrangementen.

 

Films deze week

 

 
 

 
 

Films verwacht

 

 
 

Filles de joie

1 juni

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link