Verwacht: De Drekkies, De beste verjaardag ooit
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Voor de volwassen filmbezoeker is er volop moois te zien in Het Ketelhuis, zoals Un Monde, Herr Bachmann und seine klasse en Annette. Maar ook de jong(st)e filmliefhebbers kunnen bij ons terecht voor leuke, avontuurlijke en magische films.

 

Ga met koala Buster en zijn dierenvrienden mee op muzikaal avontuur in Sing 2, reis door de tijd met gevechtspiloot Nova in de sci-fi film van eigen bodem Captain Nova, de Colombiaanse Mirabel neemt ons mee naar een magische plek in Encanto, en de allerkleinsten kunnen hun lol op met de grappen en grollen van Buurman & Buurman.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Voor de kids

Sing 2

Zaterdag om 11.00 uur kunnen stoere kids tussen de 6 en 12 jaar zonder ouders naar Sing 2, waarin koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten zich klaar maken voor het meest extravagante optreden ooit.

 

Captain Nova

Nederlands sci-fi avontuur voor het hele gezin, waarin gevechtspiloot Nova terug in de tijd reist om een milieuramp te voorkomen. Er is alleen één probleempje: door de tijdreis wordt ze weer een twaalfjarige.

 
here?

Encanto

Magisch Disney-sprookje over de buitengewone familie Madrigal, die op wonderbaarlijke, betoverde plek - een Encanto genaamd - in de Colombiaanse bergen wonen.

 

Buurman & Buurman: Winterpret!

De winter kan super leuk zijn, maar voor Buurman & Buurman zorgt het juist voor problemen. Het is weer genieten van het gestuntel van de buurmannen.

 

En verder

Ketelmuis

Ketelmuis is onze nieuwe bewoner en een grote filmliefhebber. Scan de muizen in ons pand en ontdek aan de hand van spelletjes en vragen de vijf lievelingsfilms van Ketelmuis. Je kunt de app downloaden op je telefoon via Play Store of App Store.

 

Gratis ontbijt voor de vroege filmbezoeker

Voor de extra vroege filmbezoeker serveren we vanaf 13 december van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 10:30 uur een gratis ontbijt, bestaande uit een croissant en yoghurt met krokante muesli en rood fruit.

 
here?

Hoe lees ik een film? | 19 december

Op 19 december vertonen we in ons programma Hoe lees ik een film? de nieuwste film van de Franse meester François Ozon: Tout s’est bien passé. Samen met Lidewijde Paris kijken we de film en gaan we in gesprek over de literaire aspecten van het verhaal.

 

Picl

Wil je ook ná 17.00 uur nog naar de film? Bezoek dan onze online filmzaal van Picl. Hier zie je - vanuit je eigen luie stoel - de beste recente films, waaronder de meesterlijke documentaire Her Bachmann und seine klasse en IDFA-openingsfilm Four Journeys.

 

Films deze week

 
Sing 2 (2D NL)

Sing 2 (2D NL)

 
 
Captain Nova

Captain Nova

 
 
Buurman & Buurman winterpret!

Buurman & Buurman winterpret!

Films verwacht

 
De beste verjaardag ooit

De beste verjaardag ooit

29 januari

 
 

 
 
Ook muizen gaan naar de hemel (NL)

Ook muizen gaan naar de hemel (NL)

27 januari

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link