Première: Madres Paralelas, Silence of the Tides, De Schatten van de Krim
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

De tent staat en de vlaggen hangen. Vanaf morgen gaat de 25e editie van de Roze Filmdagen bij ons van start met openingsfilms Swan Song. Elf dagen lang kun je genieten van een uitgebreide selectie van LGBTQ+ films. Speelfilms, documentaires, korte filmprogramma’s en ook een kinderfilm staan op het programma. Wij zijn ontzettend blij dat we na een gecancelde editie en een online editie weer als vanouds van start kunnen.

 

Daarnaast hebben we drie mooie premièrefilms die je overdag bij ons kunt zien. Madres Paralelas is een prachtig drama van Pedro Almodóvar, met Penélope Cruz in de hoofdrol. Silence of the Tides verkent het leven van mens en natuur in het Waddengebied, een film die je op het grote doek móet zien. En tot slot De Schatten van de Krim, over de teruggave van kunstschatten uit de Krim die al 6 jaar in de kelders van het Allard Pierson Museum liggen.

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Premières

Madres Paralelas

Meesterlijke film van Pedro Almodóvar over moederschap. "Door de diepgang die hij zijn personages meegeeft (en door ze ook hilarisch, hysterisch en hypocriet te laten zijn) wordt het persoonlijke weer politiek", NRC ★★★★

 

Silence of the Tides

Oogstrelend portret van de flora en fauna van het Waddengebied. Silence of the Tides verkent het leven van mens en natuur in het gebied, en de breekbare relatie tussen de twee. Adembenemend in beeld gebracht. ★★★★ NRC

 

Uitgelicht

Ketelhuis Podcast

De 59e Ketelhuis Podcast al geluisterd? Floortje Smit wandelt met Werner Borkes, festivaldirecteur van de Roze Filmdagen.

 

Verboden voor ouders!

Deze zaterdag in Kids Only: Hopper en de Hamster der Duisternis. Lekker met je vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje naar de film!

 

Films deze week

 

 
 

 
 
De Schatten van de Krim

De Schatten van de Krim

Films verwacht

 

 
 

 
 
La mif

La mif

24 maart

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link