Nu te zien: Mitra, Le meilleur reste à venir, Luizenmoeder - De Film, Adieu les cons, Meskina, Le Sorelle Macaluso, Quo Vadis Aida?, De Croods 2, Flummels
KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Maar liefst vier premièrefilms deze week. Les choses qu’on dit, les choses qu’on fait is een weemoedige zedenschets waarin twee mensen elkaar vertellen over hun misgelopen liefdes, tegen een achtergrond van prachtige Zuid-Franse landschappen. Melancholisch en uiterst Frans.

 

Dan Oliver Sacks: His Own Life. Een intiem en bijzonder fascinerend portret van ’s werelds bekendste neurowetenschapper, Oliver Sacks. Op eenentachtigjarige leeftijd, met nog een half jaar te leven, vertelt Sacks nog één keer zijn wonderbaarlijke levensgeschiedenis.

 

Verder het Poolse Sweat en de documentaire The Hidden Life of Trees. 

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Premières

Sweat

Eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen. Wanneer de Poolse fitness-influencer Sylwia viral gaat met een post over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt.

 

The Hidden Life of Trees

Kunnen bomen met elkaar communiceren, en zijn ze een beetje sociaal? In The Hidden Life of Trees trekken we met Duitse boswachter Peter Wohlleben zijn geliefde bossen in en geeft hij een kijkje in de verborgen wereld van de bomen.

 

Zomervakantie in Het Ketelhuis!

Verboden voor ouders!

Lekker zonder ouders naar de film! In de zomervakantie kan dat elke zaterdagochtend om 11 uur tijdens onze speciale Kids Only voorstellingen. Deze week: Ainbo: Heldin van de Amazone.

 

Ken je Ketelmuis al?

Ketelmuis is een Augmented Reality app voor op je telefoon. Ontdek aan de hand van spelletjes en vragen de vijf lievelingsfilms van Ketelmuis. Je kunt de app downloaden op je telefoon via Play Store of App Store.

 

Films deze week

 
Oliver Sacks: His Own Life

Oliver Sacks: His Own Life

 
 
Le meilleur reste à venir

Le meilleur reste à venir

 
 
Mitra

Mitra

Films verwacht

 

 
 
Hoogtijdagen

Hoogtijdagen

19 augustus

 
 

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link