KETELNIEUWS
www.ketelhuis.nl

Terwijl het ‘nieuwe normaal’ langzaamaan normaal wordt, is het toch telkens extra feestelijk om weer een nieuwe première in onze zalen te kunnen aankondigen. Al helemaal deze week met de nieuwe film van Roy Andersson, About Endlessness. Een film die je gewoon op het grote doek móet zien. Net als in A Pigeon Sat on a Branch Reflecting on Existence laat Andersson momentopnames zien; droogkomisch, tragisch en absurd. Zijn manier om zowel de schoonheid als banaliteit van het leven te laten zien. ★★★★ NRC Handelsblad.

 

En dan hebben we deze week ook weer een special voor jullie! Aankomende dinsdag organiseren we een avond rond de Brusselse regisseur Bas Devos. We vertonen Devos’ Ghost Tropic in combinatie met zijn vorige film Hellhole. Samen vormen ze een gelaagd dubbelportret van Brussel. Waar we in Hellhole de wereld van de Europarlementariërs zien, duiken we met Ghost Tropic nu in het leven op de straat. Ben jij erbij?

 

Tot in Het Ketelhuis!

 

Uitgelicht

Extra voorstelling van 303

Deutsches Kino: 303 is uitverkocht, daarom organiseren we een tweede voorstelling van deze fijne roadmovie op 2 juli om 19:15 uur.

 

Expat screenings on Wednesday

Tonight we start again with our English subtitled screenings on Wednesday. This week Ghost Tropic, next week La Vérité and About Endlessness.

 

Films deze week

 

About Endlessness

 
 

Un Divan à Tunis

 
 

Rundfunk: Jachterwachter

Films verwacht

 

La bonne épouse

25 juni

 
 

De Piraten van Hiernaast

1 juli

 
 

A Perfectly Normal Family

9 juli

Adres

Westergasfabriek

Pazzanistraat 4

Amsterdam

info@ketelhuis.nl www.ketelhuis.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10:00 uur

Toegangsprijzen

Normaal 11,50 / Kind 7,50 Student, 65+, CJP 9,-

Alle prijsinformatie

Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden via deze link